Lifterskan

Monday, April 19, 2010



– Hej! Jag hoppas att du haft en fin helg. Jag saknar dig!
– Anna! Ja det är bra, men jag hade världens värsta uppvaknande lördags. Jag var hemma hos USAs ambassadör i fredags och hällde i mig mint tulips. Och så hittade jag en besättning också på natten som bjöd på sprit. Ambassadörer och besättningar är förrädiska. Så jag var rätt kalas när jag kom hem. I alla fall, jag vaknade av att någon ropar. ”Hallå! Hallå!”. Så har jag glömt stänga dörren!
– Var den öppen?
– Ja. Och där stod min granne och kikade in i hallen. Vem fan glömmer dörren öppen och går och lägger sig?
– Vilken granne var det?
– Det var han under, Fransson, du vet de som brukar klaga. Och han bara: ”Ja hm, vi undrar bara vad vi ska göra med alla BURKAR och FLASKOR på vinden. Det är ju GÅRDSSTÄDNING idag.” Jag har ju inte pantat på två år och jag har lyckats smita från gårdsstädningen i tre år. Jag har bara lagt allt i ett berg på torkvinden. Så jag bara: ”Ja he he det kanske jag skulle fixa själv.” Han glodde på mig, jag hade bara trosor och den där hårdrockströjan jag fått av Judith. Den där det står Bad To The Bone över ett skelett som rider på en häst.
– Ha ha. Vad gjorde du då?
– Ja jag fick ju gå upp och gårdsstäda med blyhjälm och svansen mellan benen. Jag och herr Fransson. Upp och ner för trapporna. Men det visade sig att han var rätt rolig. Han frågade vart Leoparden försvunnit och att han var lycklig så länge jag inte träffade en musiker som stampar takten över deras säng hela nätterna. Och jag sa att jag träffar en kille som jobbar med motorsåg nu och Fransson låtsades se bestört ut.
– Hur går det med dig och han?
– Det går bra. Han är fin. Jag sa att jag var lite skraj för att bli lämnad och han sa att jag inte skulle oroa mig, så sa han: ”Jag skulle vilja vara med dig även om du var en harmynt puckelryggig gammal gubbe.”
– Ha ha bra! Jag såg bild. Han är snygg… det behöver du! Bara det bästa! Vackert par. Jag har oxå en älskare som jag är kär i, i jukkasjärvi, en fjälltarzan.
– Wow.
– Han är isskulptör och kampsportare.
– Shit vilken jackpot. Han borde göra dig med motorsåg.
– Det har han redan gjort.
– Haha bra! Jag längtade så mycket efter S igår så jag smsade honom: "Jag är oförskämt bakfyllekåt. Skaffa barnvakt." Det funkade, han lämnade barnen hos sina föräldrar och tömde deras spritskåp. Så dök han upp efter en timme med en kasse med fyra lapin kulta, en miniflaska Glenfiddich, en krusbärscider och sån snorgrön Midori melonlikör. Nu måste du berätta om fjälltarzan!


0 Comments:

Post a Comment

<< Home