Lifterskan: Vargjakt

Thursday, January 14, 2010

Vargjakt

Det var tiden mellan morgonen då tolvtusen jägare gick ut i skogen för att döda tjugosju vargar och kvällen då Port-au-Prince rasade medan Papa Doc vände sig i sin grav.

Vid lunch hade de dödat tolv. Hon roar sig med att döpa dem till samma namn som de hon delade säng med förra året. Love, Orkanen, Krokodilkocken, Fotografen, Kungen, Herr Grön, Magistern, X, Katten, Direktören och Sjöpojken.

Eftersom att hon har en ovana att vakna innan väckarklockan ringer och ligga och glo i en timme, har hon studerat dem noga. Deras hårstrån, läppstift, porer, tårar, sår, svett, andedräkt, rödvinsläppar, ryckningar, ljud, fläckar, puls, puder, smuts, veck, spott, vax, naglar, lukt av dyr och billig tvål.
/Som observatoriedjur i din revbensbur/ Orkanen anm./


Det var tiden efter att de här vargarna förvandlats från hundar till troféer som han dök upp och hon med en dåres högmod tänkte tanken Nu är det jag som kysste honom sist. För ni vet, som hon har glömt, att verkligheten hade hon gjort slut med långt innan hon bad honom gå. Men alla människor har väl en skev uppfattning om sig själva?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home